Atenție, ȘOFERI: Trafic DEVIAT pe Autostrada Soarelui
2018-08-21 05:30


Atenție, ȘOFERI: Trafic DEVIAT pe Autostrada Soarelui

 |  22:13
Atenție, ȘOFERI: Trafic DEVIAT pe Autostrada Soarelui

Circulația rutieră a fost oprită pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 20 al sensului de mers către capitală, în dreptul localităţii Brăneşti, judeţul Ilfov, după ce mai multe dale s-au desprins din carosabil. Traficul este deviat pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii necesare.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul este deviat prin parcarea existentă în zonă, astfel că autoturismele evită prin dirijare locul afectat, după care revin pe autostradă în imediata apropiere şi îşi continuă drumul, pentru o bună fluenţă a circulaţiei.  ”Se încearcă remedierea problemei de către angajaţii CNAIR, la faţa locului fiind prezente echipaje în vederea reparaţiei urgente a zonei afectate”, arată Centrul Infotrafic într-un comunicat.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-17

TAGURI: soferi, trafic deviat, autostrada soarelui, branesti, dale

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...