2018-07-23 01:18


Atenționare de ceață pe principala autostradă a României

 |  12:31
Atenționare de ceață pe principala autostradă a României

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 București - Constanța, între kilometri 12 și 193, traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață, vizibilitatea fiind sub 100 de metri.

În județul Giurgiu, drumuri naționale pe care se semnalează ceață sunt DN5 și DN6 (vizibilitate 100 de metri).

Pe autostrada  A1 Râmnicu Vâlcea — Deva ceața s-a mai ridicat, iar pe tronsonul Sebeș — Deva vizibilitatea a crescut la 300 de metri.

Administrația Națională de Meteorologie a emis pentru județele Mehedinți,Gorj, Botoșani, Iași, Vaslui, Brăila, Ialomița, Călărași, Giurgiu și Teleorman atenționări nowcasting cu cod galben referitoare la ceață

Poliția recomandă șoferilor să adapteze viteza în funcție de vizibilitate, să mărească distanța în mers și să nu se angajeze în depășiri riscante. Luminile de ceață trebuie folosite doar dacă vizibilitatea scade semnificativ, pentru a nu-i stânjeni pe ceilalți participanți la trafic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-25

TAGURI: ceata, autostrada soarelui, soferi

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

9 TRUCURI. Cum să SLĂBEȘTI în timp ce dormi Acum 10 ore | (0)
Sfaturi si curiozitati

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.