2019-01-20 19:23


Au fost ridicate restricţiile de trafic din zona Podului Izvor, unde s-a surpat asfaltul

 |  15:24
Au fost ridicate restricţiile de trafic din zona Podului Izvor, unde s-a surpat asfaltul

Traficul se desfăşoară în prezent normal în zona Podului Izvor, unde asfaltul s-a surpat, pe Splaiul Independenţei, din cauza prăbuşirii canalului colector, şi în zona Academiei Militare, unde carosabilul s-a umflat şi a crăpat, săptămâna aceasta.

Restricţiile de trafic din cele două zone au fost ridicate şi circulaţia se desfăşoară în prezent normal, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Andrei Codău.

Traficul rutier a fost închis, miercuri, în zona Podului Izvor din Capitală, unde s-a făcut o gaură în carosabil, din cauza prăbuşirii canalului colector. Porţiunea din carosabil surpată marţi pe Splaiul Independenţei, în dreptul Podului Izvor, pe sensul spre Eroilor, s-a extins de la o bandă la trei benzi.

Reprezentanţii Apa Nova au arătat că decizia de întrerupere a circulaţiei în dreptul Podului Izvor, unde s-a prăbuşit canalul colector de sub carosabil, a fost luată pentru a putea fi făcute lucrările de remediere a avariei.

Circulaţia a fost înschisă, miercuri dimineaţă, pe Splaiul Independenţei, în zona Podului Izvor, pe sensul de mers dinspre Naţiunile Unite spre Eroilor.

Circulaţia în zona Podului Izvor a fost deviată pe Splaiul Independenţei - Gutenberg - strada Silfidelor - Bulevardul Regina Elisabeta şi Splaiul Independenţei - strada Elie Radu - Bulevardul Regina Elisabeta.

Metrorex arăta, joi, într-un comunicat de presă, că umflarea carosabilului, în zona intersecţiei străzilor Doctor Dumitru Bagdasar şi Gheorghe Marinescu, de la Academia Militară, s-a produs din cauza unor elemente necunoscute privind terenul, cum ar fi umpluturi necompactate sau eventuale puţuri vechi, situaţie care a dus la scăderea presiunii de excavare a echipamentului pentru săpat tuneluri "Sfânta Filofteia", care asigură execuţia tunelului de metrou, informeaza Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-23

TAGURI: restrictii, trafic, pod, izvor, circulatie, astfalt, surpat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...