2018-10-19 21:28


Augustin Zegrean, la clubul Colectiv: Incendiul - un lucru infernal, o dramă pentru toată ţara

 |  13:53
Augustin Zegrean, la clubul Colectiv: Incendiul - un lucru infernal, o dramă pentru toată ţara

Președintele Curții Constituționale a României (CCR), Augustin Zegrean, a depus, marți, în fața clubului Colectiv, o coroană de flori din partea instituției. Zegrean a declarat că incendiul din data de 30 octombrie a reprezentat un lucru infernal, o dramă.

"Am văzut ce s-a întâmplat aici cu adâncă mâhnire și tristețe. Nu știu cum e posibil să se întâmple așa ceva. Este neglijență, nu știu ce să zic. Nu vreau să zic, pentru că apoi se spune că m-am pronunțat. Este un lucru îngrozitor care s-a putut întâmpla, o dramă, o mare dramă pentru toată țara asta, pentru tot neamul nostru. Pentru părinții lor. Oameni tineri... putea să fie și băiatul meu aici. Are 24 de ani și merge prin cluburi. Puteam să fiu și eu. Îmi place rock-ul și mă duc în club, nu vă spun în care", a afirmat președintele CCR.

Augustin Zegrean a mai spus că CCR a dorit să îi omagieze pe tinerii nevinovați care și-au pierdut viața.

"Aici au murit atâția oameni nevinovați. Astăzi este Ziua Constituției și am vrut într-un fel să îi omagiem. (Coroana — n.r.) este din partea Curții Constituționale, nu este a mea, pentru ca lumea să țină minte, ca să nu se mai repete astfel de fapte. (...) Cum adică să te duci la spectacol, să te duci să te relaxezi, să te distrezi și să mori acolo? Este infernal. Trebuie să ținem minte asta", a subliniat Augustin Zegrean, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-08

TAGURI: augustin zegrean, club, colectiv, incendiu, lucru, infernal, drama, tara
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...