2019-02-21 08:18


Autostrăzile A2 şi A4 rămân închise. Tronsonul Călăraşi – Lehliu Gară a fost deblocat

 |  08:29
Autostrăzile A2 şi A4 rămân închise. Tronsonul Călăraşi – Lehliu Gară a fost deblocat

Autostrăzile A2 şi A4 sunt în continuare închise circulaţiei rutiere. În schimb, traficul pe tronsonul DN 3 între Călăraşi şi Lehliu Gară, blocat din cauza viscolului, a fost redeschis în noaptea de miercuri spre joi.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, din cauza zăpezii şi a viscolului, traficul rutier este oprit pe A2 Bucureşti – Constanţa, pe A4 Ovidiu – Agigea, precum şi pe DN 3 tronsonul Cobadin – Ostrov, din judeţul Constanţa. De asemnea, toate drumurile din judeţul Călăraşi sunt deschise circulaţiei.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis şi o informare de ninsori, cu vânt puternic, şi polei, valabilă în toată ţara, de joi, ora 04.00, până vineri, la ora 10.00.

La munte, vântul se va intensifica treptat, cu viteze de 60-70 de kilometri pe oră, iar pe creste, în special în a doua parte a zilei de joi, rafalele vor depăşi temporar 80 de kilometri pe oră, viscolind şi spulberând zăpada. Intensificări ale vântului vor fi şi în regiunile sud-estice, sudice şi centrale, temporar cu viteze de 45-55 de kilometri pe oră, spulberând zăpada depusă anterior.

Joi după-amiază va ninge în general slab cantitativ în zonele de munte şi local în regiunile intracarpatice. În vestul ţării, spre sfârşitul nopţii de joi spre vineri vor fi precipitaţii mixte şi se va produce polei. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-12

TAGURI: autostrada inchisa, tronson, viscol
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...