2018-12-13 04:51


Autoturisme căutate de autoritățile italiene și spaniole, găsite în România

 |  13:37
Autoturisme căutate de autoritățile italiene și spaniole, găsite în România

ITPF Oradea a anunţat, marţi, că două autoturisme căutate de autoritățile italiene și spaniole au fost descoperite, luni după amiază, de către polițiștii de frontieră în PTF Borș.

Sursa citată a menţionat, într-un comunicat de presă, că „autovehiculele au fost depistate, la interval de zece minute, în cursul după-amiezii, luni, în PTF Borș, fiind conduse de doi cetățeni români”.

Potrivit ITPF Oradea a precizat că primul autoturism, un BMW 335D, înmatriculat în Italia, era condus de o tânără în vârstă de 23 de ani, din Botoșani.

'Polițiștii de frontieră au solicitat pentru control documentele mașinii, ocazie cu care au constatat că autoturismul figurează ca fiind 'bun căutat pentru confiscare', alertă introdusă de autoritățile italiene, în data de 21 noiembrie a.c.. Față de cele constatate, Anca L. a declarat că a achiziționat mașina din Italia, de la un cetățean sârb a cărui identitate nu o cunoaște, contra sumei de 7.000 de euro și nu știa că autoturismul este căutat de autoritățile italiene,' se arată în comunicatul citat.

Sursa menţionată a mai anunţat că cel de-al doilea autoturism, un Mini Cooper Countryman D, a fost depistat în timp ce Radu I., în vârstă de 34 de ani, din Bistrița-Năsăud îl conducea.

'Radu I. a declarat că locuiește cu forme legale în Spania și a achiziționat mașina dintr-un parc auto, în schimbul unei remorci frigorifice, în valoare de 11.000 de euro și a sumei de 6.000 de euro și nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul este căutat de autoritățile din Spania,' a precizat, în comunicat, comisarul-șef Laura Bondar, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Oradea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-24

TAGURI: autotturism, cauta, autoritată, italiene, spaniol, gaseste, romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...