2018-12-13 09:08


Avarie. 5.500 de familii din Alba Iulia au rămas fără gaz

 |  10:23
Avarie. 5.500 de familii din Alba Iulia au rămas fără gaz

Un număr de 5.500 de familii din Alba Iulia au rămas fără gaz, miercuri noapte, din cauza unei avarii la reţeaua de alimentare. Pompierii monitorizează zona deoarece au fost înregistrate scăpări de gaze.

Potrivit purtătorului de cuvânt al E.ON Distribuţie, Mihai Predulescu, o vană dintr-un cămin de gaz de pe strada Vasile Goldiş din municipiul Alba Iulia s-a fisurat, transmite Mediafax.

Mihai Predulescu a mai spus că, din motive de siguranţă, compania a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaz în zona respectivă.

”Compania a luat măsurile care se impuneau atât pentru siguranţa consumatorilor cât şi pentru reluarea alimentării cu gaze naturale în cel mai scurt timp posibil. Operaţiunile de schimbare a vanei au început imediat după oprire, iar reluarea treptată a serviciului de distribuţie a gazelor naturale este estimată să înceapă joi, în jurul orei 12.00”, a afirmat Mihai Predulescu.

Acesta a precizat că sunt afectaţi aproximativ 5.500 de abonaţi din Alba Iulia.

Zona în care s-a produs avaria este monitorizată de pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-28

TAGURI: avarie, 5500, familie, alba, iulia, ramane, fara, gaz
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...