2018-12-17 12:12


AVARIE. Municipiul Câmpulung Moldovenesc, nealimentat cu gaz natural

 |  11:59
AVARIE. Municipiul Câmpulung Moldovenesc, nealimentat cu gaz natural

Municipiul Câmpulung Moldovenesc este nealimentat cu gaz natural, marţi dimineaţă, în urma unei avarii. Peste 1.900 de consumatori sunt afectaţi, între care spitale şi şcoli.

Potrivit primarului municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, avaria s-a produs, luni seară, la magistrala Transgaz care alimentează consumatorii din oraş.

Prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a precizat, la rândul său, că avaria ar fi apărut din cauza unui dop de gheaţă pe o conductă magistrală ce trece prin zona pârâului Şandru de la intrarea în Câmpulung Moldovenesc.

”Este un blocaj pe conductă”, a afirmat Constantin Harasim, care se află la locul intervenţiei, transmite Mediafax. 

Acesta a mai spus că în cadrul Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Câmpulung Moldovenesc s-a decis ca activitatea şcolilor şi spitalelor să nu fie oprită marţi.

Un număr de 1.950 de consumatori au fost afectaţi în urma avariei din Câmpulung Moldovenesc, 1.600 fiind consumatori casnici, iar 350 - instituţii şi agenţi economici.

Printre instituţiile afectate de această avarie se numără Colegiul Naţional Militar ”Ştefan cel Mare” (450 elevi), Colegiul Naţional Silvic (800 elevi), Şcoala Generală nr. 4 (420 elevi), Şcoala Specială (170 copii) şi Spitalul de Psihiatrie (50 internaţi) .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-19

TAGURI: avarie, municipiu, campulung, moldovenesc, nealimentat, gaz, natural
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...