2018-10-15 20:19


AVERTISMENT CFR Călători: Trenurile circulă cu restricţii de viteză şi pot ajunge la destinaţii cu întârzieri

 |  10:11
AVERTISMENT CFR Călători: Trenurile circulă cu restricţii de viteză şi pot ajunge la destinaţii cu întârzieri

CFR Călători a anunţat că trenurile circulă cu restricţii de viteză şi pot ajunge la destinaţii cu întârzieri, din cauza zăpezii şi a temperaturilor scăzute. La această oră, nu există trenuri anulate pe nicio magistrală.

Sursa citată a mai precizat că trenurile vor circula conform reglementărilor specifice condiţiilor de iarnă, fiind posibile modificări sau perturbări în circulaţie.

De asemenea, la nivelul companiei a fost instituit Comandamentul de Iarnă, fiind luate măsuri pentru a preveni eventuale perturbări în circulaţia feroviară. CFR Călători menţionează că au fost asigurate locomotive Diesel de rezervă, materialul rulant a fost pregătit pentru circulaţie în condiţii de iarnă, au fost suplimentate echipele de intervenţie şi personalul necesar pentru deszăpezire, iar garniturile de tren sunt verificate suplimentar înainte de plecarea la drum.

CFR Călători îi sfătuieşte pe cei care trebuie să călătorească cu trenul să se informeze despre condiţiile meteo şi să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate.

Numerele de telefon de la staţiile CFR, la care pasagerii pot cere informaţii, sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Info Utile/Informaţii Telefonice.

CFR Călători a mai precizat că toţi pasagerii care doresc să renunţe la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru parcursul neefectuat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-04

TAGURI: avertisment, cfr, calatori, tren, circula, restrictii, viteza, ajunge, destinatie, intarziere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...