2018-07-20 02:31


Avertisment periculos pentru femei: Iese Borcea!

 |  10:54
Avertisment periculos pentru femei: Iese Borcea!
P24

Umorul, inventivitatea şi creativitatea românilor nu are limite. Oamenii pare că se iau la întrecere când îi ironizează pe guvernanţi. La proteste au apărut instrumente muzicale, aparatură electronică, proiectoare şi mai ales mesaje. Pancarta de la protestul din Iaşi le-a îngijorat pe femei.

Un protestatar din Iași a venit la mitingul de vineri cu o pancartă care face aluzie la proiectul legii privind grațierea. El a scris un mesaj care face referire la Borcea, aflat acum în închisoare: „Ascundeți femeile! Iese Borcea!”

În Iași a avut loc un miting anti-PSD pentru a patra zi consecutiv. Participarea a fost un record, peste 15.000 de manifestanți exprimânu-și indignarea față de ordonanța privind modificarea Codului Penal, adoptată în regim de urgență marți seară.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-07

TAGURI: borcea, proteste, femei, avertisment

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.