2018-12-15 09:15


Avertizare ANM de ploi şi precipitaţii mixte în zonele vestice, nordice şi centrale

 |  13:01
Avertizare ANM de ploi şi precipitaţii mixte în zonele vestice, nordice şi centrale
Florentin Dincă

Am scăpat de ninsori, acum vin ploile. Şi chiar în cantităţi însemnate. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteorologică de căderi serioase de precipitații în regiunile vestice, nordice și centrale, începând de sâmbătă seara, de la ora 23.00, până marți dimineață, la ora 09.00.

"În intervalul menționat, în regiunile vestice, nordice și centrale, temporar vor fi mai ales ploi, iar în zona montană înaltă se vor semnala precipitații mixte. În Maramureș, cea mai mare parte a Crișanei, nordul Transilvaniei, Munții Apuseni și nordul Carpaților Orientali precipitațiile vor cădea aproape continuu, iar cantitățile de apă ce se vor cumula pe durata întregului interval, vor fi local de 25...30 l/mp și pe arii restrânse de 40...50 l/mp", precizează ANM, citată de Agerpres.

Potrivit meteorologilor, şi vântul va prezenta intensificări temporare îndeosebi la munte și în regiunile vestice, cu viteze mai mari în cursul nopții de luni spre marți (11/12 ianuarie), când în zonele montane va sufla destul de puternic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-09

TAGURI: anm, avertizare, precipitatii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...