2019-05-20 12:06


Avionul în care se afla premierul Dăncilă, ATERIZARE DE URGENȚĂ la Sibiu

 |  17:42
Avionul în care se afla premierul Dăncilă, ATERIZARE DE URGENȚĂ la Sibiu

Avionul cu care premierul Viorica Dăncilă a revenit în ţară de la Bruxelles a aterizat de urgenţă la Sibiu, decizia aparţinând pilotului aeronavei. Deocamdată, reprezentanţii Guvernului nu au explicat care a fost motivul acestei decizii, Dăncilă continându-şi drumul către Bucureşti cu maşina.

”În cursul serii de 24.01.2019, un zbor charter care avea la bord premierul României aterizat la Sibiu. Decizia de aterizare la Sibiu a fost luată de comandantul aeronavei”, au transmis, vineri, reprezentanţii Aeroportului Sibiu, citati de News.ro.

Este vorba despre avionul cu care prim-ministrul României a revenit în ţară de la Bruxelles. Viorica Dăncilă şi-a continuat drumul către Bucureşti cu o maşină a Serviciului de Pază şi Protecţie.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, reprezentanţii Guvernului nu au explicat motivele pentru care s-a impus aterizarea de urgenţă la Sibiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-25

TAGURI: avion, dancila, sibiu, bruxelles
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
25 Ian 2019

Avionul a aterizat din cauza PROSTIEI SI INCOMPETENTEI PE CARE O TRANSPORTA , ADICA PSEUDO-MINISTRI SFERTODOCTI IN FRUNTE CU PRIM-SINISTRA dancila.
CIUMA ROSIE PORCINA
25 Ian 2019

cum dracu vine aia cioara vopsita plimbata cu avionul??? de ce nu zboara cu aripile ei kra kraaaaaa
MATA HARI DE PLESCOI
25 Ian 2019

ARE CONSILIERA PE PROBLEME DE FARMECE . FATA GHICITOARE A BULIBASEI DIN ZALAU . UMBLA CU FARMECE TIGANCA FLORAREASA
AVIONUL CARE ...
26 Ian 2019

BA AL DRACU AVION , IN MAREA NEAGRA NU PUTEA SA AMERIZEZE ? IAR AU AVUT ROMANII GHINION .
ANONIM
26 Ian 2019

CAINII LATRA CARAVANA TRECE PUTETI LATRA CAT DORITI DOCAMDATA DANCILA E PRIM MINISTRU SI NICI IN COCCIS NU O DOARE DE VOI.. NICI FASCISTUL VOSTRU NU E MAI DESTEPT DOBITOCUL NU STIE CA LA IASI NU EXISTA '''PRIMAR GENERAL''' ASA CUM A ZIS EL CU OCAZIA CUVANTARII DE 24 IANUARIE SI ALTE MULTE GAFE MAI BINE ATI CITI DESPRE RETROCEDARILE ILEGALE DIN SIBIU CATRE SS-istii NAZISTI SI DESPRE SOARTA BATRANILOR SI A ELEVILOR ROMANI DATI AFARA DIN IMOBILELE UNDE TRAIAU SAU INVATAU TEMBELILOR SIBIUL E DIN NOU SUB OCUPATIE NAZISTA DIN CAUZA VANZATORULUI ACESTUIA DE COPII .. SI O INTREBARE HOATA DE CASE CAMILA DE NAVASTA-SA DE CE NU SE PREZINTA UNDE A FOST CITATA LA PROCURATURA? ASTA-I DICTATURA TEMBELILOR DAR CE SA ASTEPTI DE LA NISTE RETARDATI'' IDIOTI UTILI;'' TRADATORI DE TARA
Random imageUltimele stiri


STARBAG