2018-12-12 09:31


Avocatul Gheorghe Mateuţ: Nu este vorba de un plagiat în doctoratul Laurei Codruţa Kovesi

 |  07:53
Avocatul Gheorghe Mateuţ: Nu este vorba de un plagiat în doctoratul Laurei Codruţa Kovesi

Avocatul Gheorghe Mateuţ a declarat miercuri seară, la Realitatea TV, că teza de doctorat a Laurei Codruţa Kovesi este una valoroasă, nefiind vorba de un plagiat.

"Mi s-a solicitat un punct de vedere consultativ la acel moment, pentru un punct de vedere tehnic cu privire la teza de doctorat a Laurei Codruţa Kovesi. Aş vrea să vă spun că a fost exprimat într-o procedură corectă. Rolul meu a fost doar consultativ, eu nu am făcut parte din Comisie, nu am fost remunerat. (..) Am citit teza de doctorat, eu nu cred că un astfel de raport are cum să fie falsificat, aici este vorba despre un raport care conţine un punct de vedere care are un punct de vedere consultativ", a precizat Gheorghe Mateuţ.

Avocatul a mai spus că teza de doctorat a Laurei Codruţa Kovesi este una valoroasă.

"Eu am fost citat în mod corect, am formulat o opinie care a fost materializată într-un raport. Este o teză valoroasă, doamna Kovesi este un om foarte bine pregătit. Acest raport înseamnă un punct de vedere tehnic dat de un profesor universitar. Eu am apreciat că nu a fost nici pe departe un plagiat şi vreau să vă spun că este o lucrare care prezintă semne de autencitate. Dar o teză de dcotorat din domeniul ştiinţelor juridice nu poate să fie 100% originală, pentru că are şi referinţe de specialitate", a explicat avocatul Gheorghe Mateuţ.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-13

TAGURI: avocat, gheorghe mateut, nu, este, plagiat, doctorat, laura codruta kovesi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...