2018-12-13 20:00


Bac 2011: Subiectele la matematică

 |  13:19
Bac 2011: Subiectele la  matematică

Candidaţii înscrişi la cea de-a doua sesiune de bacalaureat au susţinut, miercuri, a doua probă scrisă, matematică sau istorie. Elevii au avut la dispoziţie trei ore pentru a rezolva subiectele.

La primul dintre ele trebuiau rezolvate şase cerinţe, printre care o progresie aritmetică, calculul razei unui cerc, o ecuaţie cu logaritmi şi o problemă cu procente.

Subiectul al doilea a cuprins două cerinţe, prima legată de calcularea determinantului unei matrici, iar a doua de definire a legii de compoziţie a unei mulţimi de numere reale.

Subiectul al treilea, tot cu două cerinţe, ceva mai complicat decât precedentele, a continut probleme cu funcţii.

La profilul real, la primul subiect elevilor li s-a cerut să găsească raţia unei progresii geometrice, să rezolve o funcţie, o inecuaţie, să găsească termeni raţionali, să calculeze distanţa la o dreaptă şi unghiurile unui triunghi. Pentru rezolvarea corectă a fiecăruia dintre acestea, elevii primeau câte 5 puncte.

La subiectul al doilea, elevii au avut de răspuns la mai multe întrebări pornind de la o mulţime şi de la un polinom.

La al treilea subiect, elevii au avut mai multe cerinţe pornind de la două funcţii.

Ultima probă a bacalaureatului, proba la alegere a profilului şi specializării, va avea loc în 2 septembrie iar rezultatele se vor afişa pe 4 septembrie. Eventualele contestaţii vor putea fi depuse pana la ora 20.00 din aceeaşi zi, vor fi soluţionate în intervalul 5-6 septembie , iar pe 7 se vor afişa rezultatele finale.

Foto: realitatea.net


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-11-13

Mai multe imagini:
Bac 2011: Subiectele la  matematică
zoom

TAGURI: BAC, bacalaureat, 2011, toamna, subiecte
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...