Bacalaureat 2013: Peste 2.700 de poliţişti asigură ordinea publică
2018-08-16 09:19


Bacalaureat 2013: Peste 2.700 de poliţişti asigură ordinea publică

 |  08:15
Bacalaureat 2013: Peste 2.700 de poliţişti asigură ordinea publică

Suplimentar faţă de dispozitivul curent angrenat, peste 2.700 de poliţişti vor acţiona pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice pe durata desfăşurării probelor scrise ale examenului de bacalaureat.

"Pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor, pe lângă dispozitivul curent, zilnic, acţionează peste 2.700 de poliţişti. Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile specifice în zona unităţilor de învăţământ, a centrelor de examen şi a centrelor de corectare, 1.849 de poliţişti sunt de ordine publică, 603 sunt poliţişti de la rutieră, iar 254 sunt poliţişti judiciarişti", se arată într-un comunicat al IGPR.

Echipajele vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică.

În acest sens, unităţile unde au loc examenele sau sunt organizate centre de corectare sunt incluse în itinerariile de patrulare.

În comunicatul IGPR se mai arată că poliţiştii rutieri acţionează pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-01

TAGURI: Bacalaureat, ordine, politist

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...