BACALAUREAT 2013. Trei elevi au rămas în urechi cu micro-căştile folosite la copiat
2018-08-17 07:24


BACALAUREAT 2013. Trei elevi au rămas în urechi cu micro-căştile folosite la copiat

 |  11:42
BACALAUREAT 2013. Trei elevi au rămas în urechi cu micro-căştile folosite la copiat

Trei candidaţi la examenul de Bacalaureat 2013 din judeţul Gorj au ajuns la secţia ORL a spitalului din Târgu Jiu, pentru că nu îşi mai puteau scoate din urechi micro-căştile cu care au copiat la proba de miercuri. Medicii spun că nu este primul caz de acest fel şi se aşteaptă ca după ultima probă să aibă şi mai mulţi pacienţi cu aceeaşi problemă.

După proba de miercuri de la Bacalaureat 2013, trei tineri au mers la medicii ORL din Târgu-Jiu pentru că nu au mai putut să-şi scoată din urechi micro-căştile cu care au copiat la examen. Elevii îşi scoteau de obicei micro-căştile cu ajutorul unui magnet, însă metoda nu a mai funcţionat..

Medicii îi avertizează pe amatorii de astfel de dispozitive că sunt foarte periculoase, cei care le folosesc putând chiar să-şi piardă auzul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-04
Citeste si:
Istorie. SUBIECTE ŞI BAREM la Bacalaureat 2013
Matematică la Bacalaureat 2013 - SUBIECTE ŞI BAREM
Istorie şi Matematică la Bacalaureat 2013 - SUBIECTE ŞI BAREM

TAGURI: Bacalaureat, 2013, micro, casti, urechi, medic

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...