2018-11-16 11:47


Bani mai mulţi pentru consolidarea Arcului de Triumf. 1.700.000 de lei, fără licitaţie

 |  19:42
Bani mai mulţi pentru consolidarea Arcului de Triumf. 1.700.000 de lei, fără licitaţie

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat suplimentarea fondurilor alocate pentru consolidarea Arcului de Triumf cu 1,7 milioane lei, faţă de cele 30 milioane lei alocate iniţial. Obiectivul se va finaliza până pe 25 noiembrie 2016, astfel ca parada de 1 Decembrie să aibă loc la monument. Ciprian Ciucu, consilier PNL, afirmă că banii sunt atribuţi fără proceduri şi fără contract.

"Lucrările de consolidare, reabilitare şi conservare Arcul de Triumf au costat 6,6 milioane de euro, din care 5 milioane de euro a fost suma considerată eligibilă şi plătită din fonduri ale UE, restul de 1,6 milioane de euro au fost plătiţi din fondurile Municipalităţii, la care s-a adăugat încă un milion de euro", a explicat Gabriela Firea. Proiectul a fost votat fără prea multe comentarii. Consilierul PNL, Ciprian Ciucu, absent de la şedinţa extraordinară a Consiliului General, a postat pe pagina de facebook un comentariu în care susţine că “în proiectul de hotărâre se spune că suma este pentru acoperirea unor lucrări necontractate, dar necesare. Cu alte cuvinte, Constructorul (Vasile Turcu – Romconstruct) a făcut niște lucrări pe care nu le-a cerut nimeni (prin contract, așteptate pentru a fi recepționate), și mai ales FĂRĂ ACORDUL PROIECTANTULUI, iar acum vrea banii pe ceea ce a făcut cu de la sine putere și decizie. Pe ce a lucrat în trecut și necontractat. Deci atenție, sunt lucrări fără licitație, fără procedură de atribuire și fără contract!”. Pentru PUTEREA el a declarat că, după achitarea sumei, se va cala pe organizarea de alegeri anticipate la Primăria Capitalei, “altfel, Firea o va păţi ca Oprescu”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-15

TAGURI: bani, consolidare, arcul de triumf, licitatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ADRIAN
16 Noi 2016

A inceput sa fure fara rusine vuvuzeaua asta.
ANONIM
16 Noi 2016

FARA NUMAR ,FARA NUMAR CURG BANII BUCURESTENILOR PE APA DAMBOVTEI . PRIMARIA CAPITALEI S-A TRANSFORMAT IN. SRL ul MOLDOVENCEI BOLSEVICE SI AL ORGANIZATIEI MAFIOTEpsd . D.N A STAI CU OCHII PE SLUGA PUSCARIASULUI voiculescu SI MAFIA CONDAMNATULUI dragnea care jefuiesc banii bucurestenilor.
ADRONIM
20 Dec 2016

Iar clanurile pesediste acuză proiectantul pentru "invenţiile" constructorului!
Random imageUltimele stiri


loading...