2019-01-18 18:13


Bârlad. O tănără a murit, în condiţii suspecte, imediat după ce a născut un copil sănătos

 |  12:44
Bârlad. O tănără a murit, în condiţii suspecte, imediat după ce a născut un copil sănătos

O tânără în vârstă de 20 de ani, fără probleme medicale, a murit, în condiţii suspecte, pe masa de naşteri a Spitalului de Urgenţă Bârlad, la scurt timp după ce a născut un copil sănătos.

Conducerea Spitalului de Urgenţă Bârlad a precizat că femeia, gravidă în 35 de săptămâni, a ajuns cu ambulanţa la unitatea medicală în cursul zilei de miercuri, după ce i s-a declanşat prematur naşterea la domiciliul său din localitatea vasluiană Iveşti.

Fără a fi cunoscută cu probleme medicale şi aflată la a doua sarcină, tânăra a născut natural un copil sănătos, de 2,3 kilograme.

La scurt timp însă, femeia a intrat în stop cardio-respirator, fără niciun fel de explicaţii din partea medicilor.

"Naşterea, una spontană, a decurs normal, însă, din păcate, s-a sfârşit cu o moarte subită. Medical, din experienţă, există o supoziţie a cauzei decesului, aceea a unui edem pulmonar. Pacienta nu era cunoscută cu antecedente patologice, însă medicii legişti urmează să vadă dacă era afectat vreun organ intern. Din punctul nostru de vedere, considerăm că medicii şi-au făcut datoria”, a precizat directorul medical al Spitalului de Urgenţă Bârlad, Gabriela Daniş, pentru Mediafax.

Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz în care relevante vor fi, potrivit anchetatorilor, concluziile medicilor legişti.

"Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Bârlad au demarat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul femeii. De asemenea, s-a dispus efectuarea autopsiei în acest caz de către Serviciul de Medicină Legală Vaslui”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Mamă şi a unei fetiţe de doi ani, tânăra de 20 de ani rămăsese recent şi fără soţ, care, la vârsta de 23 de ani, a murit electrocutat în urma unui accident de muncă pe un şantier din Bucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-28

TAGURI: barlad, tanara, moare, murit, conditii, suspecte, imediat, naste, copil, sanatos, probleme, medicale
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...