2018-10-18 20:01


Bătrână cu insuficienţă respiratorie, transportată la spital după o intervenţie de cinci ore

 |  07:52
Bătrână cu insuficienţă respiratorie, transportată la spital după o intervenţie de cinci ore

O bătrână în vârstă de 79 de ani, din judeţul Bacău, a fost transportată la spital după o intervenţie care a durat mai bine de cinci ore, în condiţiile în care autoşenilata care a fost trimisă să o preia s-a defectat. Femeia suferea de insuficienţă respiratorie

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău au precizat că autoşenilata instituţiei a fost trimisă să intervină în localitatea băcăuană Căbeşti, pentru preluarea unei bătrâne care suferea de insuficienţă respiratorie.

Autoşenilata s-a defectat, motiv pentru care în zonă au fost trimise o freză a ISU şi două utilaje de deszăpezire de la Secţia Drumuri Naţionale Bacău.

”Accesul în localitatea Căbeşti, situată pe DN 11A, la graniţa cu judeţul Vaslui, s-a făcut cu dificultate din cauza viscolului şi a sulurilor de zăpadă aflate pe şosea. Însă, prin efortul conjugat al tuturor forţelor de intervenţie de la ISU Bacău, Drumuri Naţionale şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean s-a reuşit, după o misiune care a durat cinci ore, ca personalul medical să ajungă la pacientă”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu, potrivit Mediafax.

Bătrâna a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Podu Turcului. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-19
Citeste si:
Tânără cu fractură la coloană, preluată de ambulanţă la şapte ore de la solicitare

TAGURI: batrana, insuficienta, respiratorie, transporta, spital, interventie, cinci, ore
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...