2018-12-15 09:05


Bebeluş de nouă luni, adus la spital bătut, cu fractură la un picior şi muşcături de om pe corp

 |  12:59
Bebeluş de nouă luni, adus la spital bătut, cu fractură la un picior şi muşcături de om pe corp

Un bebeluş de doar nouă luni a ajuns la Spitalul de Copii din Timişoara bătut, cu fractură la un picior şi cu muşcături de om pe corp. Nou-născutul a fost lăsat acasă timp de trei zile, doar cu fraţii săi mai mari. Autorităţile din Caraş-Severin au deschis o anchetă în acest caz.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Ancuţa Cheţan, un bărbat a mers, miercuri seară, la Spitalul Judeţean Reşiţa cu fiul său de nouă luni, bebeluşul prezentând urme de violenţă pe corp.

"Aseară (miercuri seară - n.r.) s-a prezentat la Spitalul Judeţean din Reşiţa un bărbat cu copilul său de nouă luni. Copilul prezenta urme de violenţă pe corp. Cei de la spital au anunţat Poliţia şi noi, împreună cu cei de la Protecţia Copilului, am deschis o anchetă în acest caz pentru stabilirea vinovatului. Copilul a fost transportat la Timişoara, la spital", a declarat Ancuţa Cheţan.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat, pentru Mediafax, că bebeluşul avea fractură la un picior şi urme de muşcături de om pe corp. De asemenea, tatăl a lipsit trei zile de acasă deoarece a fost plecat la Arad să-şi conducă soţia care pleca la muncă în străinătate. În tot acest timp, bebeluşul a rămas acasă cu fraţii lui, cel mai mare având vârsta de 12 ani. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-06

TAGURI: bebelus, noua, luna, spital, fractura, picior, muscatura, om, corp
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...