2016-12-10 09:04

SOCIAL


Blocul problemă din sectorul 6 intră în reabilitare

 |  17:20
Blocul problemă din sectorul 6 intră în reabilitare

Blocul A8, din str. Chilia Veche nr. 6, din a cărui faţadă au căzut bucăţi imense de tencuială, în urmă cu aproximativ o lună şi jumătate, a fost inclus pe lista de priorităţi a imobilelor ce vor fi izolate termic de către Primăria Sectorului 6. Lucrarea urmează să fie finalizată în cel mult jumătate de an.

La aproape o lună şi jumătate de la prăbuşirea unor bucăţi imense de tencuială din faţada blocului A8 din str. Chilia Veche nr. 6, autorităţile locale au decis să introducă imobilul în lista de priorităţi privind reabilitarea termică din acest an. La ultima şedinţă a Consiliului Local Sector 6, aleşii au aprobat documentaţia tehnico-economică a lucrării în valoare totală de aproximativ 2,85 milioane de lei. Blocul va fi reabilitat termic cu jumătate din bani de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), 30% de la Primăria Sectorului 6 şi 20% de la asociaţia de proprietari.Reprezentanţii administraţiei locale susţin că imobilul din str. Chilia Veche nr. 6 era cuprins în programul de reabilitare termică, numai că a fost „urcat” în lista de priorităţi a primăriei. „Acest bloc era prins în lista deja aprobată de Consiliul Local de imobile care vor intra în reabilitare termică. În plus, avem găuri în dormitorul locatarilor. De asta consider că este o situaţie de urgenţă”, a explicat Florin Preda, directorul de Investiţii din cadrul Primăriei Sectorului 6.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-13

TAGURI: consiliu-local, bloc, reabilitare, sectorul 6Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VIPER
08 Dec 2011

Hotilor! mai puteti sa furati munca altora si apoi sa o prezentati ca fiind a voastra? Articolul integral este pe B365.ro de ieri :))

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Poliţiştii locali protestează în faţa Guvernului Aproximativ o mie de poliţişti locali protestează, marţi, în faţa Guvernului, aceştia... 22 Noi 2016 | (2)
„Concurs” cu rezultat știut: city manager la Sectorul 3 e un consilier general PSD Actualul consilier general PSD, Honorius Circa, este anunţat cu surle şi trâmbiţe că a luat... 28 Noi 2016 | (16)