2018-12-16 01:06


Blog de poliţist la Rutieră: Felicitări de la Inspectorat

 |  16:30
Blog de poliţist la Rutieră: Felicitări de la Inspectorat

Nu ştiam până astăzi cum e să fii recompensat în acest mod, primind nişte mulțumiri scrise, dar am aflat că te încearcă un sentiment fain când vezi că munca îți este apreciată.

Blog de poliţist la Rutieră: Felicitări de la Inspectorat
zoom

Mulțumesc şi eu conducerii IPJ Braşov pentru acest gest care m-a surprins şi sper să ne supărăm reciproc cât mai rar sau chiar deloc.

Dar pentru că tot mă mănâncă limba, nu pot să nu observ că am fost retrogradat la "agent principal", deşi gradul meu e de agent şef adjunct. Acum...cu o tresă în plus sau în minus pe umăr mi-e totuna.

Lăsând gluma la o parte şi trecând peste greşeala de redactare, chiar apreciez aceste mulțumiri şi îi îndemn pe toți şefii de inspectorate să recurgă mai des la astfel de gesturi care contează mult pentru motivarea oricărui lucrător. Sunt convins că sunt mulți polițisti care merită să li se mulțumească, măcar printr-o simplă hârtie, pentru activitatea lor.

În apărarea ministrului Educației

Din pură întâmplare, am asistat ieri la deschiderea anului universitar, la Facultatea de Filosofie din cadrul Universității Bucureşti. Spun din pură întâmplare pentru a nu se înțelege că sunt vreo personalitate care a fost invitată acolo oficial. Ba chiar a venit la mine cineva şi m-a întrebat mirat dacă sunt Marian. Era uimit să mă întâlnească acolo şi îi înțeleg nedumerirea...băncile Facultății de Filosofie reprezintă cam ultimul loc în care te aştepti să întâlneşti un polițist. Am pornit de aici pentru că azi am văzut cu amărăciune o ştire care denigra un om mult prea îndrăgit şi apreciat de generațiile de studenți ale Facultății de Filosofie, studenți care au avut ocazia să îl aibă ca profesor pe dl Mircea Dumitru.

Am citit acum postarea domnului profesor, reacție a ştirii false apărute azi, care spunea că ar fi fost colaborator al Securității, şi eu cred că ultima frază din textul domniei sale este exact cauza apariției acelei ştiri.

Partea urâtă e că, pe nemestecate, ştirea a fost deja înghițită de mulți.

Blog de poliţist la Rutieră: Felicitări de la Inspectorat
zoom

O vizită la Casa Agar

Am acceptat cu plăcere invitația de a le citi copiilor din Centrul Maternal Casa Agar şi am rămas impresionat de poveştile copiilor şi mamelor de acolo, victime ale abuzurilor soților.

Am râs, ne-am jucat, am citit şi ne-am minunat de istețimea acelor copii.

M-am bucurat să văd cât de mulți oameni frumoşi există care fac ca acelor mame cu copii să nu le lipsească nimic.

Împreună cu Asociația Curtea Veche, le-am dăruiț copiilor cărți, iar aceştia ne-au promis că le vor citi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-09

TAGURI: blog de politist, rutiera, inspectorat, ipj brasov
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...