2019-03-23 07:16


BLOG DE POLIŢIST LA RUTIERĂ. Flash-uri din sens opus

 |  16:30
BLOG DE POLIŢIST LA RUTIERĂ. Flash-uri din sens opus

Tânărul îşi lăsase acasă fetița de cinci anişori şi acum aştepta emoționat pe holul maternității naşterea celui de-al doilea copil. O să fie băiat? O să fie fată? Medicina vremii nu îi raspunsese la întrebarea pe care şi-o punea de nouă luni iar acum mai erau câteva minute şi avea să afle. Fiorii erau tot mai mari şi minutele păreau ore.

Aşezase buchetul de flori pe un scaun şi se plimba pe coridor, dintr-un capăt în celălalt, când apăru doctorul care s-a dus spre el, tăcut, şi l-a bătut pe umăr. I-a spus că are o fetiță, apoi i-a întins palma dreaptă în care ținea o verighetă de aur şi i-a spus că îi pare rău. Nu putuse să facă nimic... Femeia făcea mâncare. Pentru că soțul ei era plecat pe un mare şantier al țării din acea vreme, gătea acum doar pentru copiii ei, o fetiță de trei ani şi un băiat de doi. Un accident de muncă... Diriginta poştei din sat aflase prima. De la ea, au aflat şi alții, vestea se răspândea în sat cu repeziciune. Numai femeia gătea liniştită in continuare, cu copiii juncându-se în preajma ei şi cu gândul la soțul care avea să se întoarcă acasă în scurt timp. Nu s-a mai întors... Tănărul văduv se mutase să lucreze în Braşov, dar se ducea des la Provița de Sus, unde era inmormântată mama copiilor lui. În cimitirul urât şi trist, o vedea de fiecare dată pe femeia în negru, şi ea tot cu doi copii, şi ea tot văduvă. Au ajuns să se cunoască. S-au cunoscut atât de bine, încât s-au căsătorit şi au făcut un copil. Un băiat. Un băiat care pe atunci n-avea caschetă și nici nu scrisese vreo carte. Pentru că era pe șapte septembrie și a doua zi era Sfânta Maria, mi-au pus numele Marian. Marian Godină. Acum, numele o să apară pe o carte al cărei prim capitol tocmai l-ați citit. Se numește FLASH-URI DIN SENS OPUS și o veți putea precomanda de mâine dimineață de la 8, când veți găsi toate detaliile pe pagină, cartea urmând să apară în data de 18.02.2016. Deși nu am fost de acord la început, crezând că ar putea părea că fac pe interesantul, oamenii de la editură m-au convins că dacă aș semna pe cărțile precomandate în perioada 12-17 februarie, ar fi un semn de respect față de cititori, așa că am acceptat. Cărțile vor pleca spre voi cu semnătura mea. Autograf nu îmi place cum sună, mai ales că ar fi un autograf care deja se află în posesia a câtorva mii de persoane care au condus și au greșit prin Brașov. Cartea lui Marian Godina poate fi comandata pe contul sau de Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-14

TAGURI: blog de politist la rutiera, flash-uri din sens opus
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TRIST ÎNCEPUT,
14 Feb 2016

Dar uite ce-a ieșit din tine, măi Godină – un polițit cu talent la scris, dar și la prins infractori! Nu degeaba te-ai născut în ajun de Sf.Mărie mică și-i porți și numele, cum se spune…ești sub directa ei ocrotire și supraveghere atentă, pentru toată viața, îți spun eu! Numai să nu calci în străchini și ulcele, pentru a pune musai mâna pe pahare de cristal ori pe cupe de aur încrustate…pentru dobândire rapidă de trese sau stele pe umăr…cine știe?! Poate o s-ajungi domn’ general...dar nu ca știu eu cine...
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...