2017-01-23 22:56


Boboteaza, păzită de poliţişti

 |  12:25
Boboteaza, păzită de poliţişti

Peste 40 de poliţişti locali ai Primăriei Sectorului 2 vor asigura ordinea şi liniştea publică a bucureştenilor, la toate cele 42 de biserici din sector, vineri, 6 ianuarie a.c., la marea sărbătoare a ortodoxiei de Bobotează.

Încă de la ora 07.00 toate efectivele care au primit această misiune vor intra în dispozitive şi vor supraveghea desfăşurarea în bune condiţii a slujbelor religioase oficiate cu acest prilej de către preoţi, precum şi pelerinajul enoriaşilor către locurile de unde vor lua apă sfinţită.

Pe tot parcursul dimineţii de vineri 6 ianuarie a.c. şi până la ora 14.00, echipele mobile ale poliţiei locale a Primăriei Sectorului 2 vor patrula în zonele lăcaşelor de cult şi vor fi pregătite să intervină de urgenţă dacă se vor înregistra busculade sau scandaluri între bucureştenii veniţi la biserici.

Prin aceste măsuri de protecţie a cetăţeanului întreprinse  încă de acum şapte ani s-au asigurat condiţiile optime pentru derularea acestor servicii religioase în siguranţă şi nu s-au înregistrat cazuri de accidente ori atacuri cu violenţă între credincioşi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-20

TAGURI: Boboteaza, politisti, paza, credinciosi, biserici, slujba, religie, scandalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image
Media

Trenuri intarziate
Trenuri intarziate 06 Ian 2017 | (0)
Social

Deszăpezire „exemplară” în Capitală