2019-03-25 12:03


BRAȘOV: ce a pățit un bărbat care a aruncat GUNOIUL pe marginea şoselei

 |  17:28
BRAȘOV: ce a pățit un bărbat care a aruncat GUNOIUL pe marginea şoselei

Un bărbat din judeţul Braşov, care a aruncat gunoiul provenit din construcţii pe marginea unui drum de la ieşirea din Făgăraş, a fost fotografiat de un localnic, iar poza a fost pusă pe Facebook. Poliţiştii locali l-au identificat pe cel care a lăsat deşeurile în drum şi l-au amendat.

Un bărbat din Făgăraş a observat un şofer care arunca din maşină saci cu gunoi, pe marginea drumului. Revoltat de gestul persoanei care şi-a lăsat deşeurile în apropierea şoselei, acesta a postat numărul autoturismului pe Facebook, iar poliţiştii locali s-au autosesizat.

”Un cetăţean al oraşului a văzut când respectivul individ lăsa gunoiul acolo, la ieşirea din Făgăraş şi a postat numărul maşinii pe Facebook. Colegii mei l-au contactat pe respectivul cetăţean, acesta a recunoscut, i-a condus la faţa locului, a sunat la firma de salubritate, care s-a prezentat să ridice gunoiul şi s-a aplicat o sancţiune mai mică, tocmai pentru faptul că a recunoscut fapta şi a colaborat. Este un bărbat care avea o dubă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Lucian Petri, directorul Poliţiei Locale Făgăraş.

Potrivit acestuia, bărbatul amendat lăsase pe marginea drumului resturi de materiale de construcţii şi din plastic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-31

TAGURI: brasov, gunoi, marginea soselei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
31 Iul 2018

Spirit civic functional. Sa mai dati asa articole.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...