2017-01-19 04:31

SOCIAL


Brazii de Crăciun, strânşi şi replantaţi în parcuri

 |  12:27
Brazii de Crăciun, strânşi şi replantaţi în parcuri

Autorităţile bucureştene au demarat astăzi acţiunea de strângere a brazilor care au împodobit casele locuitorilor Capitalei în timpul sărbătorilor de iarnă.

Campania „Redă naturii ce-i al naturii!”, ce se va desfăşura până pe 13 ianuarie, vizează două actiuni: prima se va axa pe strângerea și colectarea brazilor tăiați, de pe raza Sectoarelor 1 și 5, aceştia urmând a fi duși la Stația de Prelucrare și Tocare aMaterialelor Vegetale, administrată de ALPAB. Materialul vegetal obținut în urma prelucrării și tocării acestor brazi va fi utilizat ca îngrășământ natural.

Prin intermediul campaniei se mai adresează un îndemn bucureștenilor care au achiziționat de Crăciunbrazi în ghivece. Oamenii care vor să salveze acești brazipot să îi aducă la sediile administrative ale parcurilor Herăstrău Vechi, Floreasca, Izvor, Cișmigiu, Tineretului și Circuluipână pe 15 ianuarie, pentru a fi replantați. Prin cea de a doua acțiune, „Brazii prind viață și după Crăciun” autorităţile îşi doresc să tragă un semnal asupra rolului pe care fiecare dintre noi îl joacă în protejarea naturiiși a mediului înconjurător. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-25

TAGURI: brazi, Craciun, campanile, parc, ghiveci, Herastrau, Cismigiu, FloreascaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image