2018-07-18 00:16


Brigada Rutieră Bucureşti a aplicat peste 90 de amenzi

 |  11:38
Brigada Rutieră Bucureşti a aplicat peste 90 de amenzi

Brigada Rutieră a Capitalei a aplicat peste 90 de sancţiuni contravenţionale, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu prilejul unei acţiuni de câteva ore privind depistarea şi sancţionarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor stupefiante, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii, Ioana Stancu.

“Au fost aplicate 91 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 12 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, iar restul pentru alte încălcări ale legislaţiei rutiere. Au fost reţinute 14 permise de conducere, dintre care 12 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, iar şase certificate de înmatriculare au fost retrase. Au fost constate şapte infracţiuni, din care şase privind conducere sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat Ioana Stancu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-03-26

TAGURI: Brigade_Rutiera, Bucuresti, amenzi

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.