2018-10-18 04:49


Britanicii şomeri acuză românii că le fură locurile de muncă

 |  18:13

Britanicii sunt nemulţumiţi pe motiv că mii de locuri de muncă bine plătite sunt oferite românilor, în timp ce patru din cinci britanici cred că ţara lor este "aglomerată", conform unui nou sondaj de opinie.

Datele arată că 178.000 de persoane au rămas fără locuri de muncă în Marea Britanie în ultimele trei luni. Printre posturile oferite românilor se numără cele de şoferi de taxi sau infirmiere plătite cu câte 2.000 de lire sterline pe lună, sau medici care pot câştiga câte 1.000 de lire sterline pe săptămână. În ultima lună, 16.270 de români şi-au depus candidatura pentru locuri de muncă în Marea Britanie.

Potrivit unui nou raport, 4.000 de locuri de muncă sunt oferite în Marea Britanie prin agenţii de recrutare în ţările est-europene, ceea ce contravine promisiunilor repetate ale Guvernului de la Londra de a oferi posturi mai întâi britanicilor şomeri, comentează „Daily Star”.

Între timp, patru din cinci britanici cred că ţara lor este "aglomerată" şi peste o treime cred că aceasta este "foarte aglomerată", potrivit unui sondaj YouGov.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-08-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Ghid de purtare a dresurilor în sezonul rece Acum 5 ore | (1)
Sfaturi si curiozitati


loading...