2017-01-19 23:42

SOCIAL


Bucureşti: 97 de situaţii de urgenţă cauzate de fenomenele meteo

 |  10:14
Bucureşti: 97 de situaţii de urgenţă cauzate de fenomenele meteo

Un număr de 97 de situaţii de urgenţă cauzate de fenomenele meteo periculoase, produse în intervalul 22,30-8,30, în toate sectoarele Capitalei, au solicitat, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, intervenția echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Dealu Spirii' al Municipiului Bucureşti (ISUMB).

Pompierii au intervenit pentru degajarea unui număr de 58 copaci căzuţi pe autoturisme, carosabil, reţele electrice şi clădiri, 11 cabluri electrice au fost rupte şi un stâlp de tensiune a căzut, potrivit unui comunicat al ISUMB.

La două clădiri a fost necesară intervenţia pompierilor pentru degajarea unor elemente de construcţie ce se puteau desprinde în orice moment, iar 16 autoturisme au fost avariate.

''Vântul puternic a smuls şapte panouri publicitare şi cinci acoperişuri. Cea mai afectată zonă a Municipiului Bucureşti a fost sectorul 2, în care un număr de 15 copaci au fost doborâţi de vânt. Efectele negative ale fenomenelor meteorologice nu au produs victime în Municipiul Bucureşti. Pentru limitarea şi înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice periculoase, ISUMB a intervenit cu 106 echipaje însumând 337 cadre. Pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă a fost necesar ca autospecialele cu apă şi spumă să participe la 66 de intervenţii, autospecialele de descarcerare la 20 de intervenţii, iar autospecialele de intervenţie şi salvare de la înălţimi la cinci intervenţii'', precizează comunicatul ISUMB, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-25

TAGURI: ISUMB, meteo, București, urgențăComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Ultimele stiri