2018-07-21 01:05


Bucuria turiștilor în prag de WEEK-END. Telecabina spre Bâlea Lac a fost REPORNITĂ

 |  14:36
Bucuria turiștilor în prag de WEEK-END. Telecabina spre Bâlea Lac a fost REPORNITĂ

Fix la început de week-end, turiștii care își doreau să ajungă la Bâlea Lac au toate motivele de bucurie. Se poate ajunge la locația respectivă din Munții Făgăraș, după ce a vineri a fost repornită telecabina, aceasta fiind singura modalitate de acces în respectiva zonă.

Reamintim că telecabina nu a funcţionat joi din cauza viscolului. Singura modalitate de acces iarna la Bâlea Lac este telecabina, Transfăgărăşanul fiind închis circulaţiei rutiere de la Bâlea Cascadă până la Bâlea Lac, din cauza avalanşelor de zăpadă şi de pietre. Un drum dus-întors cu telecabina la Bâlea costă 60 de lei de persoană. la Bâlea Lac pe turiști îi așteaptă cel mai mare strat de zăpadă din judeţul Sibiu, de 166 de centimetri, şi singurul hotel de gheaţă.

Cei care doresc să schieze sau să se dea cu snowboardul trebuie să fie însă foarte prudenţi, deoarece în această zonă este risc mare de producere de avalanşe.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-19

TAGURI: telcabina, balea lac, repornita, week-end, turisti, bucurie

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.