2018-07-16 21:22


WEEKEND DE PETRECERE: Buna Vestire, sărbătorită în Parcul Naţional

 |  16:52
WEEKEND DE PETRECERE: Buna Vestire, sărbătorită în Parcul Naţional

Începând de vineri, 22 martie, şi pâna luni, 25 martie 2013, în Parcul Naţional din Sectorul 2 va fi sărbătorită Buna Vestire.

Organizatorii aşteaptă vizitatorii cu peste 50 de sortimente de preparate din peşte şi fructe de mare, cel mai mare borş de peşte gătit la cazan, cele mai bune vinuri asezonate lângă diversitatea de preparate alese: peşte la grătar, păstrăv, crap, scrumbie, ton, somon, macrou etc.; saramură de peşte asezonată cu legume; hamsii din belşug cu mămăliguţă şi mujdei de usturoi; icre, peşte marinat în felurite arome, fructe de mare, produse tradiţionale de post, degustări şi poveşti pescăreşti, concursuri de pescuit pentru cei mici şi tombole cu premii pentru cei mari.

La festival vor fi prezenţi producători şi meşteri populari atât din diverse zone ale ţării, cât şi internaţionali, care vor aduce produse tradiţionale, preparate din carne, brânzeturi, Kurtos Kalacs, turtă dulce, preparate de post, dar şi exponate lucrate manual de meşterii populari. Intrarea la târg este liberă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639873-12-11

TAGURI: Buna Vestire, Parcul National, targ, mesteri, produse traditionale, degustari, peste

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.