2017-01-18 16:08

SOCIAL


Bursa locurilor de muncă pentru persoane cu handicap

 |  17:13
Bursa locurilor de muncă pentru persoane cu handicap

Prima bursă a locurilor de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi va avea loc în această dimineaţă la Târgovişte. Nu mai puţin de 38 de firme oferă 118 posturi în industria confecţiilor, transporturi şi chiar industrii.

„Cei care au probleme trebuie integraţi în societate. Nu putem să-i marginalizăm. Trebuie să muncească la rândul lor”, a fost anunţul ministrului Sulfina Barbu la începutul săptămânii trecute. Primul pas pentru acest an este bursa programată la Clubul Studenţilor din Târgovişte. „Pe lângă ofertele angajatorilor, încercăm să-i ajutăm cu informarea şi consilierea pentru carieră, dar şi înscrierea la cursurile de formare profesională oferite de noi”, spune reprezentanta AJOFM Dâmboviţa, Daniela Stanca. Legea susţine că fiecare companie cu peste 50 de angajaţi este obligată să aibă 4% din numărul total persoane cu handicap.

Dacă, până de curând, majoritatea angajatorilor evitau, preferând să plătească impozit suplimentar la stat, în ultima perioadă, tot mai mulţi şi-au îndreptat atenţia spre cei cu dizabilităţi. Astfel, la Târgovişte, industria textilelor, transporturile, comerţul, IT&C, industria alimentară, construcţiile şi asigurările sunt domeniile unde persoanele cu probleme pot aplica în speranţa că vor obţine un loc de muncă la bursa din judeţul Dâmboviţa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-22

TAGURI: targoviste, ajofm, locuri de munca, bursaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VALERIA
02 Noi 2012

pentru incadrarea unui lo c de munca disponibila
IONESCU CORNELIA GABRIELA
12 Noi 2012

As dori sa ma angajez pt ca nu-mi ajung banii de p e o luna pe alta,si as vr ea sa ma angajez cit mai urgenta,am hemi pareza dr eapta.Va multumesc

Adauga un comentariu

Random image