2016-10-28 07:51

SOCIAL


Burse de cercetare prin programul de cooperare România-Elveţia

 |  12:23
Burse de cercetare prin programul de cooperare România-Elveţia

Doctoranzii şi postdoctoranzii din România care doresc să dezvolte proiecte de cercetare sub îndrumarea mentorului lor din România şi a unui mentor din Elveţia pot participa la competiţia de burse de cercetare din cadrul programului de cooperare România-Elveţia.

Potrivit Unităţii Executive pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării (UEFISCDI), compeţia se va adresa doctoranzilor/postdoctoranzilor din toate domeniile de cercetare, termenul limită pentru depunerea aplicaţiilor fiind 1 aprilie.

Rezultatele competiţiei vor fi anunţate în luna august, iar perioada de începere a burselor acceptate la finanţare între 1 octombrie 2012 şi 31 martie 2013.

În vederea prezentării primei competiţii pentru anul 2012, Consiliul Naţional al Cercetării Ştiinţifice - Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării (CNCS - UEFISCDI) împreună cu Rectors - Conference of the Swiss Universities (CRUS) vor organiza în data de 17 ianuarie la Bucureşti, în Aula Academiei de Studii Economice din Bucureşti, o zi a informării.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-17

TAGURI: Romania, Elvetia, UNFISCDI, Bucuresti, ASEComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Campanii umanitare. O româncă din Elveţia salvează copii bolnavi de inimă din România Cincizeci de copii români proveniţi din familii defavorizate, care au fost diagnosticaţi la... 11 Oct 2016 | (0)
Kei Nishikori, o nouă victorie în cadrul turneului de la Basel (Elveția) Jucătorul japonez de tenis Kei Nishikori, al treilea favorit al turneului ATP de la Basel... Acum 22 ore | (0)