2016-12-03 09:05

SOCIAL


Burse de cercetare prin programul de cooperare România-Elveţia

 |  12:23
Burse de cercetare prin programul de cooperare România-Elveţia

Doctoranzii şi postdoctoranzii din România care doresc să dezvolte proiecte de cercetare sub îndrumarea mentorului lor din România şi a unui mentor din Elveţia pot participa la competiţia de burse de cercetare din cadrul programului de cooperare România-Elveţia.

Potrivit Unităţii Executive pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării (UEFISCDI), compeţia se va adresa doctoranzilor/postdoctoranzilor din toate domeniile de cercetare, termenul limită pentru depunerea aplicaţiilor fiind 1 aprilie.

Rezultatele competiţiei vor fi anunţate în luna august, iar perioada de începere a burselor acceptate la finanţare între 1 octombrie 2012 şi 31 martie 2013.

În vederea prezentării primei competiţii pentru anul 2012, Consiliul Naţional al Cercetării Ştiinţifice - Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării (CNCS - UEFISCDI) împreună cu Rectors - Conference of the Swiss Universities (CRUS) vor organiza în data de 17 ianuarie la Bucureşti, în Aula Academiei de Studii Economice din Bucureşti, o zi a informării.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-17

TAGURI: Romania, Elvetia, UNFISCDI, Bucuresti, ASEComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

3-7 mai 2017. Cirque du Soleil revine la Bucureşti Între 3 şi 7 mai 2017, Cirque du Soleil revine la Bucureşti cu spectacolul Varekai. Pentru fanii... 22 Noi 2016 | (0)
ANM: Bucureştiul, sub cod galben de ceaţă Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă dimineața, o avertizare... 19 Noi 2016 | (0)