2016-10-24 17:30

SOCIAL


Buvinietă pentru “Autostrada Suspendată”

 |  20:06

Bucureştiul are Autostradă Suspendată doar în program ca să fie realizată, dar a fost avansată ideea valorii taxei pe care şoferii vor trebui să o plătească dacă vor să meargă pe ea.

Conform primarului general al Capitalei Sorin Oprescu, taxa pentru Autostrada Suspendată se va încadra, conform primelor estimări, între 18 şi 21 de euro pe an pentru fiecare şofer care vrea să tranziteze Inelul Median de Nord. Costul total al lucrării va fi de 1,57 miliarde euro, doar tunelul pe sub Herăstrău urmând să coste de trei ori mai mult decât Pasajul Basarab, adică 603 milioane euro.

Bucureştenii vor plăti o taxă pentru a circula pe “autostrada suspendată”. Lucrarea va fi realizată în cadrul unui parteneriat public-privat cu chinezii, iar “buvinieta” va fi una din modalităţile de recuperare a investiţiei, precizează Realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-29

TAGURI: Autorstrada_Suspendata, Sorin_Oprescu, buvinieta, taxaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Se cere taxă de 20% pentru băuturile cu zahăr Organizația Mondială a Sănătății (OMS) susține că aplicarea unei taxe de 20% pe băuturile... 12 Oct 2016 | (0)
Cum scapi de amenda pentru taxa de pod, dacă n-ai comis tu contravenția. Cazul a ajuns la Curtea Constituțională Dacă ți-ai vândut mașina unei persoane care, nerespectând legea, nu a înmatriculat-o pe... 20 Oct 2016 | (2)