Ca în România: O nouă AMÂNARE pentru METROUL Drumul Taberei
2018-08-14 22:43


Ca în România: O nouă AMÂNARE pentru METROUL Drumul Taberei

 |  18:17
Ca în România: O nouă AMÂNARE pentru METROUL Drumul Taberei

Metroul nu va ajunge în cartierul bucureștean Drumul Taberei nici anul acesta. Într-un document oficial, șefii din Transporturi recunosc că magistrala 5 de metrou va fi gata abia în primul trimestru din 2019.

Magistrala 5 de metrou nu va fi gata la finalul acestui an, așa cum promiseseră anul trecut. Și asta deși lucrările la structură sunt gata în proporție de 96%, iar muncitorii au făcut mai bine de jumătate din lucrările la șine, iar finisajele sunt aproape gata.

Pentru ca trenurile să poată circula pe noua linie de metrou lungă de 7 kilometri, trebuie pus la punct și sistemul de automatizare și siguranța traficului care nu a fost cumpărat încă. Magistrația 5 de metrou Drumul Taberei-Eroilor va avea 10 stații, iar valoarea totală a proiectului este de peste 3 miliarde de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-22

TAGURI: metrou, amanare, drumul taberei, ministerul transporturilor





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


Random image



Ultimele stiri










Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...