2018-12-10 10:43


Cablurile mai rămân o săptămână în Piaţa Operei

 |  21:00
Cablurile mai rămân o săptămână în Piaţa Operei

La peste o săptămână după ce a început să depoziteze în Piaţa Operei câteva tone de cabluri de transmisie care erau amplasate ilegale pe stâlpi, Primăria Capitalei le-a cerut operatorilor de telecomunicaţii să se prezinte pentru a le ridica.

„Primăria Capitalei a fost nevoită să le dezafecteze şi să le depoziteze în eventualitatea în care operatorii le vor revendica. Cablurile vor rămâne timp de o săptămână în Piaţa Operei, pentru a evidenţia atitudinea operatorilor de telecomunicaţii care refuză să contribuie la curăţarea oraşului de cablurile amplasate pe stâlpi”, au declarat ieri reprezentanţii municipalităţii.

Cablurile din Piaţa Operei fac parte din Bucla 4, iar de săptămâna viitoare va continua dezafectarea cablurilor de pe stâlpii din Bucla 5 în cadrul proiectului NetCity, de pe arterele Bdul Aviatorilor, Bdul Constantin Prezan, Piaţa Arcul de Triumf, Bdul Expoziţiei, Bdul Ion Mihalache, Bdul Mărăşti, Bdul Mareşal Averescu, Piaţa Charles de Gaulle, Piaţa Montreal, Piaţa Presei Libere, Şos Kiseleff, Str. Alex Constantinescu, Str. Arh. Ion Mincu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639255-12-25
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
04 Aug 2011

Metoda aceasta e pentru oameni cu obrazul mai subtire!Dupa ce au ignorat atatea notificari si somatii,trimise de Sorin Oprescu si municipalitate,credeti ca se vor mai prezenta sa-si recupereze cablurile???
Random imageUltimele stiri


loading...