2018-12-18 23:28


Călătoriile RATB s-ar putea scumpi, după modelul Metrorex

 |  21:00
Călătoriile RATB s-ar putea scumpi, după modelul Metrorex

Metrorex a scumpit de sâmbătă cartelele de călătorie. Astfel, două călătorii costă 4 lei, cartela cu 10 călătorii costă 10 lei, abonamentul lunar cu 62 de călătorii costă 35 de lei, în timp ce pentru un abonament de o zi, călătorii scot din buzunar 6 lei.

Restul abonamentelor rămân la acelaşi preţ. “Cartelele de călătorie cu metroul, achiziţionate până la 5 august 2011 inclusiv, pot fi utilizate până la terminarea numărului de călătorii sau expirarea duratei de valabilitate înscrisă pe cartelă la data achiziţiei”, se arată într-un comunicat al Metrorex.

Ministerul Transporturilor şi-a arătat intenţia de a prelua Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB), aceasta urmând să fie comasată cu Metrorex. În această situaţie, o călătorie cu metroul şi cea cu mijloacele de transport ale RATB vor avea acelaşi preţ. Astfel, după ce Metrorex a majorat tariful unei călătorii, este de aşteptat ca şi RATB să scumpească biletele. În prezent, o călătorie cu mijloacele de transport în comun ale Regiei costă 1,3 lei. Directorul general al RATB a anunţat, încă de anul trecut, că în 2011 preţul unei călătorii RATB va urca de la 1,3 la 1,82 lei. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-02-10
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...