2017-01-18 22:45

SOCIAL


Căldură la Brad, pornită de duminică

 |  14:07
Căldură la Brad, pornită de duminică

Locuitorii municipiului Brad ar putea beneficia de căldură în apartamente începând de duminică, 4 decembrie, după ce hotărârea de Guvern prin care administraţia locală primeşte un milion de lei pentru cumpărarea de combustibil a fost publicată, astăzi, în Monitorul Oficial. ''Hotărârea de Guvern ne permite să rectificăm bugetul local şi să începem procedurile de achiziţie pentru păcura necesară producerii agentului termic. Cu puţin noroc, duminică putem porni termoficarea oraşului. Din păcate, cantitatea de păcură pe care o putem cumpăra din aceşti bani ne va ajunge pentru zece zile, după care nu mai avem certitudinea că sistemul de termoficare va putea funcţiona în parametri tehnologici'', a declarat  primarul municipiului Brad, Florin Cazacu. El a explicat că mai are nevoie de o cantitate de 2.500 de tone de păcură, de la Rezervele de Stat, în vederea acoperirii necesarului de combustibil pentru întreaga iarnă. Primarul municipiului Brad s-a aflat, săptămâna trecută, timp de şase zile, în greva foamei, nemulţumit că nu are banii necesari pentru achiziţia de păcură în vederea pornirii centralei termice prin care se asigură căldura în cele 3.000 de apartamente din oraş. Ulterior, prefectul judeţului Hunedoara, Attila Dezsi, a anunţat că Guvernul a aprobat suma de un milion de lei pentru pornirea sistemului centralizat de termoficare din Brad, menţionând că autorităţile locale trebuie să facă toate demersurile pentru punerea în funcţiune a acestuia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-05-06Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MIHAI
30 Noi 2011

Felicitari domnului PRIMA R pentru reusita si curaj ul dovedit. RUSINE GUVERN ANTILOR pentru situatia J ALNICA in care au dus TAR A.
REVOLTAT
30 Noi 2011

Felicitari primarului din Brad, localitate care in tamplator este locul meu natal. Nu aceleasi urari pot sa le adresez primar ului din localitatea Gura Humorului, care a lasat locuitorii fara incalzir e iarna asta. Localitatea dispune de o centrala de cogenerare construita de cativa ani,foarte perfor manta, dar care nu a func tionat niciodata, si care a fost calul troian pent ru locuitorii care au cre zut in ea si s-au lasat i n nadejdea ca aceasta le va oferi caldura, electri citate, etc, asa cum a pr omis primarul. Au ramas i n frig, la mila Domnului, batrani, copii, etc, oam eni sarmani. Rusine!

Adauga un comentariu

Random image