2017-01-23 02:37


Calea Dorobanţi, ciuruită de gropi

 |  21:00

La nici o săptămână după ce au fost plombate, gropile de pe Bulevardul Dorobanţi (înainte de intersecţia cu Piaţa Charles de Gaulle) se încăpăţânează să le dea bătăi de cap şoferilor şi autorităţilor. De altfel, întreaga zonă arată, mai ales acum, când zăpada s-a topit, ca după război. Explicaţia autorităţilor este foarte simplă însă.

„Sunt plombe cu mixtură asfaltică doar, care se pun ori de câte ori se strică în zonă carosabilul. Nu se asfaltează definitiv deoarece ar fi în zadar. Municipalitatea are în vedere un proiect mai amplu pentru Piaţa Charles de Gaulle, respectiv un pasaj. Ar fi o cheltuială inutilă să se asfalteze şi apoi să se strice”, spun reprezentanţii Administraţiei Străzilor. Zona respectivă nu a mai fost reabilitată de aproximativ 20 de ani, fiind aplicate doar plombe punctuale.

Până la realizarea proiectului grandios, şoferii îşi vor rupe maşinile ori de câte ori vor trece prin zonă. Mai mult decât atât, nici mijloacele de transport în comun care circulă spre Casa Presei ori Băneasa nu vor fi scutite de inevitabilele avarii apărute din cauza hurducăielilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-25

TAGURI: gropi, Dorobanti, plomba, cheltuiala, masini, pasajComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANDREEA
28 Feb 2012

Cum ar spune domn Primar Oprescu: "Un fleac, e ciuruit. si ce daca. E sunt primar de spaga nu de facut treaba"

Adauga un comentariu

Random image