2017-01-20 10:16

SOCIAL


Campania de colectare a deşeurilor continuă

 |  14:37
Campania de colectare a deşeurilor continuă

Pe 8 ianuarie, cetăţenii sectorului 1 pot depozita în faţa imobilului de domiciliu televizoarele, radiourile, frigiderele, maşinile de spălat sau alte echipamente electrocasnice vechi, care le ocupă inutil spaţiul în locuinţe.

Toate deşeurile vor fi ridicate gratuit de firma Romprest. Echipamentele electrocasnice colectate sunt preluate în vederea tratării lor ecologice, valorificării şi reciclării în conformitate cu legislaţia europeană de mediu. Primăria Sectorului 1 solicită locuitorilor să nu arunce, alături de echipamentele electrocasnice vechi, sau materiale de construcţii.

200 de tone de vechituri aruncate

Administraţia locală a lansat, încă din martie 2008, un program de colectare gratuită a deşeurilor electrice, electronice şi electrocasnice. Locuitorii Sectorului 1 s-au putut debarasa de aparatura nefolositoare: monitoare de calculator, televizoare, aparate de radio, frigidere, maşini de spălat etc. Până în prezent, Primăria Sectorului 1 a colectat peste 200 de tone de deşeuri EEE. Numai în cursul anului 2011 locuitorii sectorului 1 s-au debarasat de peste 30 de tone de echipamente electrocasnice vechi care le ocupau inutil spaţiul din casă.

Administraţia locală a Sectorului 1 desfăşoară în a doua duminică a fiecărei luni campania ”Scoate-l în stradă”. suplimentare pot fi obţinute la tel. 021/668.10.50 şi 021/9460 - dispecerat Romprest.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-13

TAGURI: colectare, deseuri, electrocasnice, electrice, campanie, Rompresc, sectorul 1Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image