2017-01-21 15:28

SOCIAL


Campania 'Donează sânge. Salvează vieţi', la a IV-a ediţie

 |  11:34
Campania 'Donează sânge. Salvează vieţi', la a IV-a ediţie

Peste 40 de persoane au donat sâmbătă dimineaţă sânge în cadrul campaniei 'Donează sânge. Salvează vieţi', aflată la a patra ediţie şi iniţiată de Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal (OTPDL) Bucureşti, aceasta continuând până în jurul prânzului, potrivit Agerpres.

Demarată în urmă cu un an, campania a atras, potrivit organizatorilor, un număr din ce în ce mai mare de persoane, de la 70 la prima ediţie la peste 120 în ediţia a treia.

'Dorim să sensibilizăm tinerii, întrucât fiecare dintre noi poate avea nevoie de sânge la un moment dat. Nu e campanie politică întrucât sângele nu are culoare politică. Este un lucru uman', a afirmat Roxana Nicolae, secretar general adjunct al OTPDL Bucureşti, care a precizat că pentru a dona s-au prezentat mai mult de 400 de persoane, dar 'nu toţi sunt eligibili.'

Echipa medicală este formată din doi medici şi 12 asistente, pentru donatori fiind aduse şase paturi.

În clipul de susţinere a campaniei a participat şi preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, care este aşteptată sâmbătă la sediul PDL Bucureşti din Aleea Modrogan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-02

TAGURI: sange, elena udrea, modroganComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SIMION
19 Feb 2012

Este un lucru minunat aceasta campanie de donare de sange prin care pot fi salvate multe vietii. Avem nevoie de cat mai multa implicare, de la toate partidele daca s-ar putea in acest sens. Pe mine m-au convins sa donez sange!
TUDOR
19 Feb 2012

Orice picatura de sange poate salva o viata!!! Salut aceasta intiativa a organizatiei de tineret a partidului democrat liberal desfasurata sub conducerea doamnei Elena Udrea!!! Un gest de suflet pentru oameni!!!
MARIUS
19 Feb 2012

Mi-as dori ca fiecare organizatie de partid politic sau ONG sa faca astfel de actiuni cu adevarat benefice pentru multi oameni care au nevoie disperata de transfuzii! Sangele nu are culoare politica! Bravooo!!!
OVIDIU
19 Feb 2012

Initiativa OTPDL vine in sprijinul celor care au nevoie disperata de sange!!! Stocurile din spitale sunt reduse si de multe ori se asteapta destul de mult pentru o trasfuzie! Este un lucru minunat!! Nu este nimic politic aici!!!
ANCA
19 Feb 2012

Dna Elena Udrea nu a donat sange deoarece nu a fost lasata de doctorii prezenti ! eu am participat la aceasta campanie si am vazut cu ochii mei ! medicii au respins nenumarate persone daca nu au fost 100 % siguri ca este bine pentru ei sa doneze . Nici eu nu am putut dona din cauza tensiunii prea mica , dar vreau sa va asigur ca nu toti cei care au fost prezenti sambata sunt si simpatizanti ai pdl , multi nu aveau nici o treaba ! Au venit sa doneze pentru ca au inteles cat poate sa insemne sangele lor !
ROBERT
19 Feb 2012

donarea de sange nu trebuie sa aiba culoare politica , felicitari celor de la pdl ca au initiat aceasta campanie !
RARES
19 Feb 2012

nu cred ca exista un gest mai nobil decat cel de a dona sange ! este un mod prin care poti ajuta , poate chiar salva viata unui om , cu totii ar trebui sa mergem sa donam si sa lasam frica de ac sau supozitiile ca este o campanile organizata de nush cine ! ,… ideea este simpla – salvam o viata !
MIHAI
19 Feb 2012

dna fost ministru a avut bunavointa sa doneze sange la fel si cei 400 de oameni prezenti acolo , daca medicii nu au lasat decat jumate sa doneze inseamna ca asa a fost mai bine pt sanatatea fiecaruia !
MARIA
19 Feb 2012

donarea de sange este ft importanta pentru societate ! felicitari doamnei udrea pt curaj , nu toata lumea are acest curaj sa doneze !
RALUCA
19 Feb 2012

pacat ca nu a putut dona si dna udrea , dar sunt curioasa oare ce ar mai fi inventat si scris ziarele daca ar fi putut sa doneze?
MIRECEA
19 Feb 2012

felicitari acestor tineri pt initiativa si felicitari doamnei udrea pt sustinere ! Oricine are dreptul la viata , iar acesti tineri cu siguranta prin sangele lor au salvat cel putin o viata de la inceputul campaniei si pana acum !
LAURA
19 Feb 2012

sangele nu are culoare politica , aud des aceasta fraza ! Atunci de ce sunt criticati tinerii pedelisti pentru Campania lor ? articolele din ultimile zile nu erau deloc de bine pentru ei , chiar merita asta ? au facut un bine !! poate realizeaza si cei care publica acele articole !
ANA
19 Feb 2012

cu totii meritam o sansa , daca intradevar au donat cel putin 100 de persoane la fiecare campanie de donare de sange a tinerilor din pdl atunci trebuie sa ne declaram fericiti ….cu siguranta au fost prezenti oameni cu toate tipurile de sange!
IONUT
19 Feb 2012

nu pot decat sa ii felicit pe toti pentru initiativa! Bravo , a-ti ajutat si cu siguranta veti fi ajutati la randul vostru ! nu uitati ca este cineva si acolo sus !
UNGURU
19 Feb 2012

Felicitari pentru aceasta campanie! Avem nevoie de campanii de genul acesta, pentru ca orice picatura de sange poate salva o viata. Este nevoie de sustinerea si participarea in numar cat mai mare a voluntarilor.
BATMAN
19 Feb 2012

Campania organizata de tinerii democrati-liberali a fost un real succes, venind peste 400 de voluntari, dar din pacate au putut dona doar 200. Orice strop de sange poate salva o viata. Felicitari!!
MITICA
19 Feb 2012

Este o actiune foarte minunata, nu este nimic politic. Avem nevoie de o mai multa implicare din partea tuturor si in special a celorlalte partide. Sangele nu are culoare politica! Nu mai fiti indiferenti..
80=170
20 Feb 2012

O "Anca",vorbeste de "Dna.Wudrea"---Care doamna!!,cand ea e numa o centurista!!

Adauga un comentariu

Random image