2019-03-26 12:51


Campanie electorală bazată pe acuzaţii. Economatele lui Vanghelie, în faliment

 |  18:35
Campanie electorală bazată pe acuzaţii. Economatele lui Vanghelie, în faliment

Cătălin Stoichiţă, care încă din 2004 candidează împotriva naşului Marian Vanghelie, îşi încearcă foreţele şi în 2016 pentru a cuceri Primăria Sectorului 5.

Candidatul independent Cătălin Stoichiţă susţine că Societatea Comercială Economat Sector 5 este o gaură neagră a Consiliului Local, deşi preţurile produselor din reţeaua Economat nu sunt deloc “sociale”, ci chiar “megaliberale”. “Sunt sigur ca membrii Consiliului Local din Sectorul 5 încă nu au aflat că sunt acţionari ai SC “Economat Sector 5” SRL şi că vor răspunde în faţa legii pentru falimentarea Economatului. Culmea economiei de piaţă de factură liberală este că amicul primarului Croitoru, Sorin Petrovici, a ajuns din şef la pizzerie în funcţia de Preşedinte al Consiliului de Administraţie Economat Sector 5 SRL”, spune Stoichiţă pe pagina sa de socializare. Actualul primar nu a răspuns solicitării privind situaţia Economatelor înfiinţate de Vanghelie pentru oamenii săraci din sector. Stoichiţă îl acuză pe primarul Dan Croitoru, care a venit la conducerea Primăriei Sector 5 după arestarea lui Marian Vanghelie din luna mai 2015, că ar fi cheltuit “bani grei” din bugetul ADP Sector 5 pentru tăierea copacilor. “Administraţia Domeniului Public Sector 5 este o alta societate aflată în pragul desfiinţării pentru că «liberalii» de la Sectorul 5 au defrişat  într-o mare veselie toţi copacii din Sectorul 5 pe bani grei. Liberalii de la Sectorul 5 în loc să cumpere utilaje noi pentru deszăpezire le-au scos la vânzare şi pe alea vechi ca să facă rost de bani să plătească facturile umflate de colegii de partid”, susţine Stoichiţă. Acuzaţia vine în contextul în care curăţenia şi deszăpezirea în sectorul 5 sunt făcute de mai mulţi ani de municipalitate, încă de pe vremea când Marian Vanghelie era adorat de electorat.

Seria acuzaţiilor lui Cătălin Stoichiţă continuă cu enumerarea unor decizii luate de conducerea liberală a primăriei. În primul rând, Dan Croitoru ar fi sistat acordarea ajutoarelor de urgenţă, a continuat cu tăierea subvenţiei de 100 de lei acordată pensionarilor pentru medicamente şi alimente, motivând că “face politică liberală” şi, nu în cele din urmă, ar fi înlocuit “firmele vangheliote abonate la contractele cu Primăria” cu firmele liberale de la PNL Sector 5, susţine candidatul.

Primarul Dan Croitoru nu a putut fi contactat pentru a-şi spune punctual de vedere faţă de acuzaţiile lui Cătălin Stoichiţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-02

TAGURI: catalin stoichita, acuzatii, campanile, economate, vanghelie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...