2018-12-13 15:15


Când e gata noua linie de Metrou. Traficul se reia în Drumul Taberei

 |  20:48
Când e gata noua linie de Metrou. Traficul se reia în Drumul Taberei

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu a anunţat că linia de metrou M4 va fi gata peste încă cel puţin doi ani. În schimb, traficul de suprafaţă din cartierul Drumul Taberei va fi reluat în decembrie.

"Partea buna este ca in momentul acesta se pot continua lucrarile (la magistrala 5 de metrou - n. red.) si se lucreaza subteran, fara sa mai incurcam foarte mult traficul la suprafata. Traficul la suprafata va fi reluat si el in mare parte la sfarsitul anului - asta este vestea buna -, deci in sfarsit acel cartier va fi deblocat dupa eliberarea celor sase statii din noua", a afirmat seful de la Transporturi.

La randul sau, directorul de investitii al Metrorex, Catalin Homor, a mentionat ca lucrarile la metroul din Drumul Taberei evolueaza intr-un ritm acceptabil.

"Programul pe care noi l-am stabilit este ca la sfarsitul anului viitor sa putem pune in functiune acea sectiune de magistrala. Intarzierile sunt de un an si jumatate - un an si sapte luni. Imi cer scuze pentru disconfortul creat, dar acesta este impactul unui proiect major. Nu putem inventa o tehnologie prin care sa nu perturbam zona. Asta este o tehnologie care se foloseste in toata lumea", a explicat el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-24

TAGURI: metrou, m4, drumul taberei, ministrul transporturilor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...