2018-10-18 15:30


Când încep lucrările la Autostrada Pitești-Sibiu

 |  19:36
Când încep lucrările la Autostrada Pitești-Sibiu

Licitaţia pentru autostrada Piteşti-Sibiu nu poate avea loc pentru că trei din cinci tronsoane nu au gata studiile de fezabilitate şi avizul de mediu se dă doar în integralitate.

Autostrada Piteşti- Sibiu are cinci tronsoane, dar sunt gata studiile de fezabilitate doar pentru tronsoanele de capăt, respectiv I şi V, care traversează zone cu un relief mai puţin accidentat. Studiile de fezabilitate pentru tronsoanele II, III şi IV, care traversează zone de munte, vor fi gata anul viitor, scrie Mediafax.

"Avizul de mediu nu se poate elibera pe tronsoane, ci doar pe întregul traseu al autostrăzii. Din această cauză, licitaţiile pentru începerea lucrărilor nu vor putea fi făcute probabil mai devreme de 2017. Guvernul încearcă să solicite Comisiei Europene o derogare de la norme, astfel încât să se elibereze avizul de mediu pe tronsoane, ca să putem organiza licitaţiile pentru încredinţarea execuţiei, adică demararea lucrărilor, anul viitor", au declarat sursele guvernametale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-02

TAGURI: licitatie, pitesti-sibiu, autostrada
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CONSTIINTA STRICATA
02 Dec 2015

Ba cimpalacilor de la Drumuri Timpite , ce ati facut pina acum ? Iar vineri , luni si in alte zile se opreste circulatia tirurilor , autobuze si turisme , ca trece alaiul de masini , al ginditorului .
Random imageUltimele stiri


loading...