2017-01-21 19:38

SOCIAL


Caravana Parentime a ajuns în grădinițe

 |  14:41
Caravana Parentime a ajuns în grădinițe

Caravana Parentime și-a început periplul prin grădinițele din București. Sute de părinți și educatori vor beneficia de cursuri și ateliere menite să încurajeze comunicarea prin joc. Proiectul a fost inițiat de Parentime, cel mai cunoscut centru de parenting din România, și se va derula pe o perioadă de cinci săptămâni.

”Rolul fanteziei este de necontestat în copilarie, iar inventarea unor jocuri care să îi determine pe copii să facă lucruri practice, cum ar fi, de exemplu, să se îmbrace singuri, pot fi extrem de benefice relațiilor părinte-copil. Prinintermediul acestor ateliere, tocmai asta vrem să arătăm părinților: că se pot folosi de joc pentru a comunica eficient cu copiii. Și ne exprimăm speranța că atelierele ținute de trainerii noștri vor reuși să contribuie la crearea unei lumi mai frumoase pentru copii.” a declarat Miruna Pătrașcu, Managing Partner Parentime.

Cursurile și atelierele vor fi prezentate de Otilia Mantelers, trainer Parentime și mamă cu experiență, specialistă în playful parenting. Atelierele Caravanei Parentimese adresează în primul rând părinților și educatorilor, dar și altor persoane careinteracționează frecvent cu copiii (bone, bunici etc.).

Experţi în jocul copilului

Caravana Parentime precede o acțiune ce va dezvolta temele abordate în cadrul cursurilor suținute în grădinițe. În încercarea de a oferi cât mai multe informații legate de copil și copilărie, Parentime va organiza în luna mai Ateliere deParenting. Timp de două zile, trainerii vor susține seminarii si workshopuri dedicate părinților, bunicilor și persoanelor care interacționează frecvent cu copiii. Invitatul special al acestui eveniment este Larry Cohen, unul dintre cei mai renumiți experți mondiali în jocul copilului.

Înființat în 2008, Parentime s-a născut din dorința de a acorda părinților un set deinstrumente necesare pentru a face din experiența de părinte o experiență plăcută șirelaxată. Pentru că a fi parinte este cel mai dificil ”job” al vieții șinu ar trebui să fie singurul pentru care să nu ai o pregătire formală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-06-02

TAGURI: caravana, parentime, copii, gradinite, joaca, parinti, bona, bunici



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image