2017-01-19 23:35

SOCIAL


Carduri de călătorie pentru veteranii de război

 |  14:06
Carduri de călătorie pentru veteranii de război

Veteranii de război din sectorul 2 şi văduvele acestora sunt aşteptaţi începând de mâine, 10 ianuarie a.c., la sediul Primăriei Sectorului 2 (strada Chiristigiilor nr. 11-13) pentru a-şi actualiza dosarul de membru şi pentru a-şi ridica facilităţile de transport prevăzute de lege.

Aproximativ 2500 de persoane au beneficiat în cursul anului trecut de facilităţile de transport oferite de lege, respectiv: carduri RATB, legitimaţii de metrou şi foi de drum CFR clasa I şi a II-a, valabile pe parcursul întregului an.

Veteranii de război, văduvele de război şi văduvele de veterani de război de pe raza sectorului 2 sunt invitaţi să se prezinte la filiala de la etajul I al Primăriei Sectorului 2, cu următoarele documente:

-legitimaţia de membru al filialei

-carnetul de evidenţă al drepturilor anuale,

-buletinul sau cartea de identitate (în original),

-ultimul talon de indemnizaţie de membru.

În cazul în care titularul nu se poate deplasa, va împuternici altă persoană să-l reprezinte, cu documentele menţionate. Programul cu publicul se desfăşoară în zilele de marţi, miercuri, joi şi vineri,  între orele 8.00 şi 13.00.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-17

TAGURI: carduri-de-calatorie, veteran-de-razboi, vaduve, primarie, transport, facilitate, dosar, documenteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Ultimele stiri