2019-02-23 13:34


Care sunt BONURILE FISCALE desemnate câștigătoare la extragerea de duminică. Cum vor fi acordate premiile

 |  22:45
Care sunt BONURILE FISCALE desemnate câștigătoare la extragerea de duminică. Cum vor fi acordate premiile

Bonurile fiscale emise în data de 30 ianuarie 2018, cu o valoare de 501 lei, au fost desemnate câştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică.

La această extragere au participat bonurile fiscale emise între 1 şi 31 ianuarie 2018. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Potrivit unui comunicat al MFP, selecţia câştigătorilor este realizată în două etape. Duminică, 18 februarie, a fost organizată prima etapă, respectiv extragerea bilelor care au determinat ziua emiterii şi valoarea bonurilor câştigătoare. După centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-18

TAGURI: bonuri, fiscal, loterie, extragere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...