Care sunt ZONELE cu trafic de COŞMAR la această oră
2018-08-18 03:49


Care sunt ZONELE cu trafic de COŞMAR la această oră

 |  13:11
Care sunt ZONELE cu trafic de COŞMAR la această oră

Nu toţi românii au ajuns încă la destinaţiile pe care le-au planificat pentru minivacanţa de 1 Mai. Astfel că, în anumite zone, circulaţia rutieră pune la încercare nervii şoferilor şi nu numai. Traficul este foarte aglomerat sâmbătă pe Valea Prahovei, în zona localităţii Comarnic şi la ieşirea de pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti în DN7. Totodată, valorile de trafic sunt destul de crescute şi pe autostrada Soarelui şi pe DN 39 Mangalia - Constanţa.

Totuşi, conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier, dar traficul este aglomerat pe mai multe artere.

Este aglomeraţie pe sensul de urcare al DN1 Ploieşti - Braşov, în zona localităţii prahovene Comarnic şi la ieşirea de pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti în DN7. De asemenea, valorile de trafic sunt crescute şi pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa şi pe DN 39 Mangalia - Constanţa, fără a fi semnalate însă probleme majore de trafic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-28

TAGURI: trafic cosmar, circulatie, zone

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HENRIETTA FERNANDO
28 Apr 2018

Bună ziua, sunteți interesat să obțineți un împrumut ??? oferim împrumut de afaceri, împrumut de investiții, consolidarea datoriilor și multe altele. oferim o sumă mare companiilor cu sistemul nostru de transfer de garanție de 100%, vă conectăm până la banca noastră și obțineți împrumutul dvs. cu 24 de ore cu o rată a dobânzii de doar 2% Deci, trimiteți-ne un e-mail astăzi la: (fernandohenrietta@gmail.com) pentru a aplica acum pentru un împrumut
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...