2017-01-21 04:14

SOCIAL


Carne de cal în Hala Obor

 |  15:57
Carne de cal în Hala Obor

Controlul efectuat de poliţişti în Hala Obor a scos la iveală faptul că la vânzare comercianţii ofereau carne de cal, uneori prezentând-o drept carne de vită sau de porc.

Carnea de cal era pregătită pentru a fi vândută, alături de sute de kilograme de carne de porc şi de vită pentru care patronul nu a putut prezenta acte de provenienţă a mărfii. Cantitatea identificată a fost denaturată cu substanţe chimice şi încredinţată unei societăţii de neutralizare. Societatea controlată a fost sancţionată de către medicii din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Bucureşti cu suma de 6.000 lei.

Conform poliţiştilor, reprezentanţii societăţii nu au putut prezenta documentele justificative de provenienţă pentru cantitatea de 150 kg de carne de porc, în valoare de aproximativ 2.250 de lei, fapt pentru care marfa a fost oprită temporar de la vânzare. De asemenea, la punctul de lucru al unei alte societăţi s-a constatat că reprezentanţii acesteia nu eliberează bonuri fiscale, fiind găsită în plus în casă suma de 157 lei, care va fi confiscată. Această firmă a fost sancţionată cu suma de 20.000 lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-28

TAGURI: Obor, hala, carne-de-cal, vita, porc, vanzare, control, amenzi, actiune, politieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image