2018-10-17 14:48


Cartierul Solar, OFERTĂ UNICĂ ÎN ROMÂNIA: apartamente noi cu AVANS 0 prin programul Prima Casă!

 |  13:32
Cartierul Solar, OFERTĂ UNICĂ ÎN ROMÂNIA: apartamente noi cu AVANS 0 prin programul Prima Casă!

CARTIERUL SOLAR, unicul ansamblu rezidenţial de pe piaţa imobiliară din România unde SOARELE PLĂTEŞTE PENTRU TINE, vine cu o ofertă strălucitoare: avans 0% pentru creditarea prin programul Prima Casă! Acum devine mai uşor ca niciodată să îţi cumperi propriul apartament într-un bloc nou, cu costuri mici la întreţinere, datorită utilizării energiei regenerabile.

Cartierul Solar este singurul ansamblu rezidenţial cu energie verde din România dotat cu panouri fotovoltaice, care transformă energia razelor solare în energie electrică. Astfel, cheltuielile de întreţinere sunt mai mici iar cheltuielile aferente energiei electrice pentru spaţiile comune sunt egale cu 0. Prin folosirea panourilor fotovoltaice energia produsă este 100% verde, astfel fiind reduse considerabil emisiile de gaze cu efect de seră la nivelul oraşului Bucureşti.

Cartierul Solar, OFERTĂ UNICĂ ÎN ROMÂNIA: apartamente noi cu AVANS 0 prin programul Prima Casă!
zoom
Situat în zona de Sud a Bucurestiului, vis-à-vis de Metro Berceni, în imediata apropierea staţiei de metrou Dimitrie Leonida, a centrelor comerciale Auchan, Carrefour, Selgros, Grand Arena Mall, Sun Plaza Mall şi la doar 15 min de centrul oraşului, Cartierul Solar este poziţionat mai mult decât optim pentru a avea acces facil la tot ce ai nevoie, fără a fi permanent deranjat de zgomotul oraşului! Cartierul Solar are acces din Bvd. Metalurgiei, adiacent Bvd. Pipera şi prezintă acces securizat 24/24 h cu bariere, monitorizare video şi parcare monitorizată.

Dezvoltat în mai multe faze de construcţie, primele 4 blocuri din Cartierul Solar vor fi finalizate în prima parte a anului 2016 şi cuprinde un total de 264 de apartamente (mix de studiouri, cu 2 şi 3 camere). Apartamentele din Cartierul Solar beneficiază de cele mai bune finisaje şi dotări: centrală termică proprie Viessman, zidării din cărămidă Porotherm, tâmplărie Gealan Futura Multicamerală cu sticlă tip tripan, ascensor panoramic Schindler, parchet 12 mm, placări ceramice Marazzi, uşă metalică Dierre Italia ş.a.

Acum e mult mai uşor să achiziţionezi apartamentul visurilor tale în singurul ansamblu rezidenţial cu energie verde din România, prin intermediul ofertei cu 0% AVANS prin programul Prima Casă. Programele de finanţare flexibile şi avantajele oferite de utilizarea energiei regenerabile fac din Cartierul Solar una dintre cele mai bune opţiuni de locuit în oraşul Bucureşti!

Profită acum de oferta iernii şi cumpără apartamentul mult visat – cu un avans de 0% la programul Prima Casă, te poţi muta într-o casă nouă mai repede ca oricând!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-22

TAGURI: cartierul solar, apartamente, prima casa, avans, oferta, bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...